Julstädning på mindre än 30 minuter

Julstädning på mindre än 30 minuter

Julen för många betyder mer stress än vila. Mycket ska fixas, klappar ska handlas, julpynt i hemmet och handla mat. Men städningen då? Ofta kommer man på det i sista sekunden. Men det är lugnt, här är tipsen som gör att du kan fixa städningen på bara 30 minuter.

 

  1. Skippa dammsugaren, ta fram den gamla hederliga sopborsten och sopa upp synliga smulor på golven. Det räcker gott och väl, för det kommer bli desto mer smulor efter julfirandet. Satsa på en större städning efter juldagarna istället.
  2. Använd glasputs och mikrofiberduk och tvätta av speglarna samt blandare i badrum och kök.
  3. Byt ut handdukarna till rena
  4. Våtservetter!!! Din bästa vän när det gäller att städa snabbt men effektivt. Torka av ytor som bord, stolar och bänkskivor.
  5. Ta undan onödiga skor och jackor i i hallen så ser det inte så stökigt ut när man kommer innanför dörren.

 

Voilá, de här små sakerna gör en stor skillnad. Julen kommer bli stökig ganska snabbt så det är efteråt du behöver fokusera på att storstäda. Kanske efter nyår t.o.m då du kanske har nästa fest hemma.

Det viktigaste är att låta julen bli en paus för återhämning inför det nya året. Vi behöver samla kraft för att orka med. Julen handlar så mycket mer om alla måsten och förväntningar. Huvudsaken är att ni är tillsammans!

God Jul!

Leave a comment

Om oss

Kunden alltid i fokus

De fina omdömena vi fått är ett bevis på att vi tar alla våra jobb på största allvar. Med vår långa erfarenhet av hushållen på Lidingö så kan ni känna er trygga att vi kommer ta hand om ert hem.

Hemhjälpen på Lidingö AB All rights reserved.