Vår passion är att ditt hem ska vara i toppskick

Vi har en rad tjänster som får ditt hem att kännas fräscht och välvårdat. Du kan garanterat lägga tiden på annat som du uppskattar. Det är skönt att slippa känna stressen av ett stökigt hem. Sedan bidrar ett välstädat hem till bättre hälsa!

Vi anställer endast personer som är passionerade, ansvarskännande och har en tydlig positiv inställning. Givetvis har vi kollektivavtal för vår värdefulla personal och bra personalförmåner.

  • Perfekt balans mellan pris och kvalitet
  • Fina kundomdömen
  • Engagerad och pålitlig personal

Behöver du hjälp? Ring oss på 08-731 68 75

Klicka här för att ringa oss

Vad tycker våra kunder

” Städningerna är utan anmärkningar och samma personal vilket är tryggt. Haft en enstaka grej med en faktura men det löste Hemhjälpen snabbt”

Georg Sundström

”Jag var så imponerad av arbetet av personalen på Hemhjälpen! Jag älskar att komma hem till ett fläckfritt hus som luktar friskt och rent. Jag rekommenderar Hemhjälpen om du vill ha de bästa!”

Sofia Blomqvist

Housewife

”Hemhjälpen har utmärkta städtjänster och aldrig missat ett enda städtillfälle. Jag kan tryggt fokusera på annat och lämna städningen till de som kan det bättre.”

Daniel Norin

Mer om våra Tjänster

Hemhjälpen på Lidingö AB har lång erfarenhet av bostäder på Lidingö. Vi är stolta av de fina kundrelationerna som vi skapar genom det resultat som vi uppnår. Vi får ofta höra hur noggranna och proaktiva vi är i vårt arbete. Våra personal är våra hjältar och vi har allt att tacka att de tar hand om våra kunder på ett exceptionellt sätt.

Tryggt och säkert

Som kund hos Hemjälpen på Lidingö AB så kan ni känna er trygga att vi på ett ansvarsfullt sätt genomför vårt arbete med bästa tänkbara resultat.

  • Vi har strikta rutiner för hur vi hanterar nycklar och larmkoder.
  • Vi har tystnadsplikt gentemot kund.
  • Givetvis har vi ansvarsförsäkring som täcker eventuella skador.
  • Vi har 100% nöjdhetsgaranti på alla jobb
  • Personalen har sjussta vilkor med bland annat kollektivavtal.
  • Personalen är utbildade och får fortgående internutbildningar
  • Vi använder miljvänliga produkter

Sjussta personalvillkor

Vår personal är det viktigaste vi har. Genom sjussta personalvillkor med bland annat kollektivavtal, flexibel arbetsdag och bra försäkringar så kan vår personal känna trygghet. Det är viktigt och resultatet är att vår personal stannar kvar i bolaget. Det är en trygghet för våra kunder att kunna få samma personal vid varje städtillfälle.

Våra hjältar

Vår personal är våra hjältar, lär känna vilka som kommer göra ditt hem i toppskick.
Läs mer om vår personal