Vår passion är att ditt hem ska vara i toppskick

Vi har en rad tjänster som får ditt hem att kännas fräscht och välvårdat. Du kan garanterat lägga tiden på annat som du uppskattar. Det är skönt att slippa känna stressen av ett stökigt hem. Sedan bidrar ett välstädat hem till bättre hälsa!

Vi anställer endast personer som är passionerade, ansvarskännande och har en tydlig positiv inställning. Givetvis har vi kollektivavtal för vår värdefulla personal och bra personalförmåner.

  • Perfekt balans mellan pris och kvalitet
  • Fina kundomdömen
  • Engagerad och pålitlig personal

Behöver du hjälp? Ring oss på 08-731 68 75

Klicka här för att ringa oss

Vad tycker våra kunder

Så positivt har jag aldrig tidigare upplevt resultatet av en städning som när jag anlitade Hemhjälpen. Efter storstädning av badrum och kök var allt skinande pedantiskt rent och fräscht.

Två personer tog sig an det hela och det tog bara lite drygt två timmar. Sen var kaklet skinande blankt, smutsen under badkar och spis var väck och allt var plötsligt som i nyskick. Dessutom var mötet med dessa två gulliga människor rena lyckopillret.

Chris Cederlöf, Lidingö

Manager

“Jag var så imponerad av arbetet av personalen på Hemhjälpen! Jag älskar att komma hem till ett fläckfritt hus som luktar friskt och rent. Jag rekommenderar Hemhjälpen om du vill ha de bästa!”

Sofia Blomqvist

Housewife

” Städningerna är utan anmärkningar och samma personal vilket är tryggt. Haft en enstaka grej med en faktura men det löste Hemhjälpen snabbt”

Georg Sundström

Mer om våra Tjänster

Hemhjälpen på Lidingö AB har lång erfarenhet av bostäder på Lidingö. Vi är stolta av de fina kundrelationerna som vi skapar genom det resultat som vi uppnår. Vi får ofta höra hur noggranna och proaktiva vi är i vårt arbete. Våra personal är våra hjältar och vi har allt att tacka att de tar hand om våra kunder på ett exceptionellt sätt.

Tryggt och säkert

Som kund hos Hemjälpen på Lidingö AB så kan ni känna er trygga att vi på ett ansvarsfullt sätt genomför vårt arbete med bästa tänkbara resultat.

  • Vi har strikta rutiner för hur vi hanterar nycklar och larmkoder.
  • Vi har tystnadsplikt gentemot kund.
  • Givetvis har vi ansvarsförsäkring som täcker eventuella skador.
  • Vi har 100% nöjdhetsgaranti på alla jobb
  • Personalen har sjussta vilkor med bland annat kollektivavtal.
  • Personalen är utbildade och får fortgående internutbildningar
  • Vi använder miljvänliga produkter

Sjussta personalvillkor

Vår personal är det viktigaste vi har. Genom sjussta personalvillkor med bland annat kollektivavtal, flexibel arbetsdag och bra försäkringar så kan vår personal känna trygghet. Det är viktigt och resultatet är att vår personal stannar kvar i bolaget. Det är en trygghet för våra kunder att kunna få samma personal vid varje städtillfälle.

Våra hjältar

Vår personal är våra hjältar, lär känna vilka som kommer göra ditt hem i toppskick.
Läs mer om vår personal

Om oss

Kunden alltid i fokus

De fina omdömena vi fått är ett bevis på att vi tar alla våra jobb på största allvar. Med vår långa erfarenhet av hushållen på Lidingö så kan ni känna er trygga att vi kommer ta hand om ert hem.

Hemhjälpen på Lidingö AB All rights reserved.