Vilka ytor och områden bör du desinficera mest?

Vilka ytor och områden bör du desinficera mest?

Vi har hört det i flera månader och det har fastnat i våra hjärnor: rengör och desinficera områden som används ofta för att bekämpa spridningen av COVID-19. Dessa områden kan tyckas vara självklara, men det kan finnas några som du glömmer bort. Vanligt använda områden kan variera för olika hushåll, men här är några som vi tycker att du bör desinficera ofta (och kanske missar).

Learn more

Hur man undviker COVID-19 Rengöringsutbrändhet

Hur man undviker COVID-19 Rengöringsutbrändhet

Allt vi har gjort de senaste dagarna är att tvätta händerna, torka av saker och ting, damma av och spreja desinfektionsmedel. Det verkar som om ingenting någonsin är tillräckligt rent, men vi kan alla erkänna att vi har tröttnat på den ständiga listan över saker som ska rengöras och vi har börjat spara på det mesta. COVID-19-trötthet är verklig och alltför vanlig.

För att undvika att du blir utbränd av städning är vi här för att dela med oss av 10 tips för att förkorta din städtid. Genom att följa dessa tips kommer städningen att bli enklare (ja, så enkelt som den kan vara!) och ta mindre tid i anspråk. Detta innebär mer tid för saker som är viktiga för dig – från netflix till familjetid, vi har allt du behöver.

Learn more