Fönsterputs med strålande resultat

Vi är proffs på skinande och rena förnster utan ränder och stänk. Hemhjälpen på Lidingö AB putsar dina fönster snabbt och enkelt till ett bra pris med RUT-avdrag. Vi garanterar att du blir nöjd.

 • Perfekt balans mellan pris och kvalité
 • Nöjdhetsgaranti på alla jobb vi gör
 • Vi är försäkrade ifall något oväntat skulle hända

Behöver du hjälp? Ring oss på 08-731 68 75

Klicka här för att ringa oss

Fönsterputs Priser

Tack vare RUT-avdraget så är fönsterputs en mycket prisvärd tjänst. För dig som söker hjälp med att få dina fönsterputsade så har vi lite olika alternativ nedan.

Priser för fönsterputs

Det är svårt att ge ett exakt pris online för fönsterputs. Så vi har gjort två exempel:

Lägenhet 4 rum och kök med 8 fönster – 460 kr

Villa – 6 rum och kök med 12 fönster – 920 kr

Alla priser är efter RUT-avdrag och inkl. moms

Städmaterial och transportkostnad tillkommer.

Vad ingår i Fönsterputs

I vår fönsterputs så använder vi miljövänliga städprodukter för att vara skonsamma mot miljön.

Vad ingår i en fönsterputs

Alla fönster är olika så det är svårt att lova vad som ingår online utan att sett era fönster. Normalt ingår att vi putsar två till fyra sidor på ett fönster. Kontakta oss och berätta hur era fönster ser ut, så kan vi ge ett exakt besked.

Behöver du hjälp? Ring oss på 08-731 68 75

Klicka här för att ringa oss

Kontakta oss för ett Prisförslag

  Hej, jag heter

  Jag undrar över er tjänst

  Kontakta mig via

  eller

  Personal

  Vår trevliga personal

  Claudia Greilert

  Hemhjälpare

  Fredrik Greilert

  Arbetsledare

  Vad tycker våra kunder

  ” Städningerna är utan anmärkningar och samma personal vilket är tryggt. Haft en enstaka grej med en faktura men det löste Hemhjälpen snabbt”

  Georg Sundström

  ”Jag har varit en kund till företaget i många år, jag är imponerad av Hemhjälpens anställdas sinne för detaljer och resultat.”

  David Berggren

  Director

  ”Jag var så imponerad av arbetet av personalen på Hemhjälpen! Jag älskar att komma hem till ett fläckfritt hus som luktar friskt och rent. Jag rekommenderar Hemhjälpen om du vill ha de bästa!”

  Sofia Blomqvist

  Housewife

  Vanliga frågor & Svar om Fönsterputs

  Det finns alltid många funderingar kring fönsterputs. Vi har försökt samla ihop de vanligaste frågorna och svaren om hemstädning i den här delen.

  Klicka på en fråga nedan för att se svaret hur vi arbetar utifrån frågeställningarna om fönsterputs.

  Lämnar ni garanti på fönsterputs?

  Ja, vi lämnar alltid garanti på fönsterputs. Uppkommer det brister i vårt arbete åtgärdas så snart som möjligt av oss. Det är viktigt att ni kontaktar oss inom skälig tid.

  Hur lång tid tar det att putsa mina fönster?

  För att vi ska kunna ge en korrekt tidsuppskattning måste man ta hänsyn till flera aspekter. Vi kommer gärna ut till er på ett besök för att se på er bostad, lokal eller fastighet. Ni kan även fylla i vårt kontaktformulär för fönsterputsning så kan vi ge er en tidsuppskattning.

  Vad händer om något skulle råka gå sönder?

  Hemhjälpen på Lidingö AB är ansvarsförsäkrade hos Länsförsäkringar. Vi står självklart för kostnaden om det visar sig att det uppkommit en skada pga av vår oaktsamhet .Vi ersätter inte skador som uppstår pga bristande information från kunden.

  Vilka andra tjänster har ni utöver fönsterputs?

  Utöver fönsterputs erbjuder vi andra tjänster som t ex flyttstädning, hemstädning, snöskottning, gräsklippning, trappstädning i föreningar, kontorsstäd mm. Fler av våra tjänster hittar du under tjänster här på hemsidan. Har du några speciella önskemål, ta gärna kontakt med oss så försöker vi lösa det!

  Hur trygg är jag med att kvittera ut nycklar till er?

  Som kund hos oss kan du känna dig trygg. Vi skriver ett kontrakt när kund kvitterar ut nycklar till oss. Alla nycklar förvaras i ett låst säkerhetsskåp. Våra medarbetar kvitterar dagligen in och ut nycklarna från säkerhetsskåpet.

  Måste jag lämna ut nycklar?

  Du behöver inte lämna ut nycklar om du är privatperson och garanterar att du är hemma när fönsterputsningen ska påbörjas och avslutas.
  Företag behöver inte lämna ut nycklar om kontoret är bemannat vid tillfället för fönsterputsningen. Ska däremot fönsterputsningen ske under kvällstid eller helg behöver vi nycklar och eventuellt larmuppgifter samt nummer till ansvarig person under just dessa timmar.

  Vad har ni för avbokningsregler?

  Om Ni avbokar tidigare än 72 timmar (helg ej inräknat) före avtalat tillfälle för fönsterputs har Ni rätt till en kostnadsfri avbokning. Vid avbokning senare betalar Ni som kund enligt följande: 48 timmar (helg ej inräknat) innan städtillfället 50 % av priset, 24 timmar (helg ej inräknat) innan städtillfället 75 % av priset och avbokning samma dag debiteras fullt pris. Notera att avbokningskostnaden inte berättigar till RUT-avdrag.

  Måste jag vara hemma när ni putsar fönster?

  Du behöver inte vara hemma under hela tiden för fönsterputsningen, men vi ser gärna att du finns på plats och släpper in vår personal, samt kommer och besiktigar efteråt. Det underlättar fönsterputsningen om lösa föremål t ex blomkrukor och prydnadsföremål plockas undan från fönsterbrädan.

  Vad händer om vi inte är nöjda?

  Det är viktigt att ni tar kontakt med oss så fort som möjligt om det är något som vi missat i utförandet av fönsterputsningen. Vi kommer tillbakaoch åtgärdar bristerna så fort vi har möjlighet för kontroll och åtgärd.

  Hur gör jag om jag inte kan vara hemma och öppna?

  Om du inte kan vara hemma och öppna för personalen från Hemhjälpen på Lidingö AB, kan du komma och lämna nycklarna till vårt kontor. Detta sker senast tre arbetsdagar innan städtillfället.

  Vilka städmaterial ska jag ha hemma?

  Du behöver inte tänka på att köpa hem städmaterial. Hemhjälpen på Lidingö AB står för allt material som vi behöver för att städa hemma hos dig.

  Jag har husdjur hemma, vad ska jag tänka på?

  Meddela oss om att det finns husdjur i bostaden. Du som kund ansvarar för att se till så att ditt husdjur inte smiter ut eller riskerar att skadas.

  Får man använda RUT-avdrag?

  Du kan använda RUT-avdrag som skattbetalande privatperson. Du måste vara minst 18 år vid beskattningsårets utgång. Du behöver vara bosatt i Sverige och vara helt eller delvis bosatt i bostaden där tjänsten utförs. Ett dödsbo kan bara få RUT-avdrag på uppdrag som har utförts före dödsfallet. Efterlevande familj kan inte få RUT-avdrag för arbete som har utförts i förälders bostad efter dödsfallet.

  Vi har allergier i familjen, hur gör vi då?

  Vi använder skonsamma, miljövänliga och allergitestade produkter. Har du som kund speciella ömskemål, ta kontakt med oss på Hemhjälpen så kan vi ta fram ett förslag som ska passa just dig och din familj!

  Vad händer om det regnar?

  Om era fönster öppnas inåt så kommer vi som planerat. Men om era fönster öppnas utåt hör vår fönsterputsare av sig strax innan utsatt tid för att boka in ett nytt tillfälle.

  Behöver du hjälp? Ring oss på 08-731 68 75

  Klicka här för att ringa oss

  Mer information om Fönsterputs

  Effekter av bra fönsterputsning

  Professionellt putsade fönster ger dig en härlig och fräsch känsla när du tittar ut genom dem. Tänk också på att du får mer ljus in till rummen och det kommer reflektera ljuset och ge en härlig och uppiggande upplevelse. Naturligt ljusa rum resulterar oftast i att man blir på bättre humör.

  En annan intressant effekt som få tänker på är att en bra fönsterputs får solen att stråla igenom fönstret och värmen tränger in. Moderna fönster arbetar så att UV-ljuset tränger igenom glaset för att få in värme i bostaden. Med smuts så blockerar man värmen att tränga in.

  Bra och regelbunden fönsterputs förlänger livstiden av era fönster.

  Såklart du kan putsa fönster

  Alla kan putsa fönster, det är ganska enkelt. Lite såpa, vatten och en gummiskrapa. Det man snabbt upptäcker är att resultatet är långt ifrån det önskvärda. Ränder och hörn som forfarande är smutsiga.

  Hur ofta ska jag putsa mina fönster

  Finns inget tydligt svar här eftersom allt beror på väder och bostadens läge. Bor du t.ex vid en hårt trafikerad väg och nära vatten så kommer du märka att du kommer behöva fönsterputs några gånger per år. Bor du avskilt och öppet så räcker det med en till två gånger per år.

  Driver du en butik så kommer du behöva fönsterputs 1-2 gånger i veckan för att intrycket av butiken skall vara positiv.

  Välj proffs när det gäller fönsterputs

  Det tar lång tid att bli en bra fönsterputsare. Resultatet är alltid strålande och man ser inga ränder på rutorna. Givetvis använder inte professionella fönsterputsare samma utrustning eller medel som amatören. Men det är tekniken som gör den största skillnaden för att få ett strålande resultat. Vi använder oss alltid av miljövänliga produkter.

  Det är smart att anlita en bra fönsterputsare

  Det tar tid att syssla med fönsterputsning och resultatet när man själv gör det blir inte strålande. Att anlita en bra fönsterputsare är smart och du kan lägga tiden på saker som du uppskattar mycket mer. Vi på Hemhjälpen vet hur man får strålande resultat och vi är effektiva vilket gör det till en prisvärd tjänst för ditt hushåll.